01 Oktober 2005

via lektor ne parvin stiri proaste. eugen a auzit ca Gurile Rele ar fi spus ca vine si vremea cand filmele straine vor fi dublate. De ce sa ne mai uitam la filme straine? O fi asa greu sa le facem pe ale noastre mai bune?... si ce daca.

4 Comments:

Blogger r_i_14 said...

: ))) e totul doar o mare gluma

1/10/05 22:50  
Blogger r_i_14 said...

si de ce ar fi sfarsitul lumii daca s-ar intampla totusi asta?

28/10/05 11:14  
Blogger Gabriel M said...

"pe ale noastre"? Adica, "filmele noastre"? ... poate filmele lor, cu siguranta nu ale mele.

Filmele mele sunt filmele care-mi plac mie, si care sunt toate straine. (Sunt sigur ca dublarea o sa ma descurajeze sa ma mai duc la cinematograf.)

Oricum, ce aveam eu de spus este ca nationalismul implicit in mentalitatea "ei vs. noi" pe subiecte gen filme nu e un motiv bun ca sa ma uit la ce nu-mi place.

Nu cred in "datoria fata de patrie", in nici un fel, si deci cu atat mai putin datoria fata de industria de film autohtona (care dupa mine n-are decat sa nu fie, mai ales daca acum face obiectul subventionarii din taxe)

30/10/05 02:19  
Blogger r_i_14 said...

"nationalismul implicit in mentalitatea "ei vs. noi" pe subiecte gen filme nu e un motiv bun ca sa ma uit la ce nu-mi place."

total de acord. ce spun eu este: nu ar fi ideal sa iti placa filmele romanesti? err reformulez: ca filmele romanesti sa fie in asa fel incat sa iti/ne placa. si imi puneam intrebarea: de ce nu se intampla acest lucru? ce filme iti plac si de ce?

1/11/05 03:42  

Kommentar veröffentlichen

<< Home